Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD, a declarat luni, intr-o emisiune la Antena 3, ca, dupa votul la motiunea de cenzura depusa impotriva premierului Sorin Grindeanu, va fi organizat un Comitet Executiv al partidului, in care seful PSD Liviu Dragnea va face doua-trei propuneri de prim-ministru. Firea a sustinut totodata ca se doreste "o noua echipa" la Palatul Victoria. "Nu stiu daca vor face parte si ministrii care au mai fost", a mai spus ea.

Gabriela FireaFoto: Captura Antena 3

Dupa votul de miercuri... impotriva nu a unui guvern PSD, ministrii PSD si-au dat demisia, la Palatul Victoria sunt doua persoane care nu mai fac parte din partidul care a castigat alegerile. Dorim sa dinamizam activitatea de la Palatul Victoria cu o noua echipa. Dupa votul la motiunea de cenzura, va fi organizat un Comitet Executiv in care domnul Dragnea ne va face doua-trei propuneri. Nu stiu daca vor face parte si ministrii care au mai fost", a declarat Firea, potrivit antena3.ro.

In ceea ce ii priveste pe sustinatorii lui Sorin Grindeanu si ai lui Victor Ponta, Gabriela Firea a tinut sa precizeze ca nu se vor lua masuri drastice impotriva lor.

"Nu au nicio vina oamenii, au totala dreptate sa fie suparati. Ii rog sa astepte pana miercuri, au fost dusi in eroare", a mai spus edilul Capitalei, potrivit antena3.ro.