Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni seara, la Antena 3, ca nu isi doreste preluarea sefiei PSD, acuzand ca speculatiile pe aceasta tema fac parte dintr-o campanie de defaimare a sa.

Gabriela FireaFoto: Captura Antena 3

Gabriela Firea a intervenit telefonic intr-o emisiune la Antena 3 pentru a dezminti afirmatiile facute anterior in emisiune de eurodeputatul socialist Catalin Ivan, potrivit carora primarul PSD al Capitalei tinteste sefia partidului.

"Ma surprinde usurinta cu care unii invitati, oameni politici sau jurnalisti fac anumite afirmatii fara o minima verificare, fara niciun argument. Fac aceste declaratii senin, ca si cum ar avea informatii de la sursa. Singura sursa credibila in acest subiect sunt doar eu. Numai eu stiu daca aceste lucruri sunt adevarate sau nu. Si va spun pe cuvant de onoare ca sunt neadevarate, si ceea ce a afirmat dl Ivan si toate informatiile sau speculatiile pe surse din aceste zile pe acest subiect", a sustinut ea.

Gabriela Firea a acuzat ca aceste speculatii sunt "parte a unei campanii care se doreste a ma defaima" si a subliniat ca nu o intereseaza sa preia sefia PSD.

"(Se doreste) a infatisa publicului o alta perceptie in legatura cu mine, si anume ca, in loc sa ma preocup de problemele de la Primaria Capitalei, sunt intr-o campanie pentru preluarea conducerii PSD. Este fals! Si cred ca pot sa trag anumite concluzii: de fapt, deranjez destul de mult, prin faptul ca cetatenii din Bucuresti si din tara imi acorda incredere - si eu le multumesc foarte mult pentru ca au in continuare incredere in capacitatea mea de a rezolva lucrurile din Capitala ramase nerezolvate de ani de zile -, si probabil ca deranjez pe anumiti fosti colegi, poate chiar si unii colegi, pentru ca prin activitatea mea raman in continuare o persoana apreciata", a aratat ea.