Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, la Antena 3, ca premierul "Mihai Tudose este prietenul pedofililor", dupa ce acesta a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, asa cum ii ceruse ministrul de Interne, Carmen Dan, scrieDCNEWS.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Din punct de vedere politic, Mihai Tudose este prietenul pedofililor. Asta se intampla, desi cred, cu putere, ca premierul, tata si el, doreste sa faca lumina in acest caz. Nu exista o alta explicatie decat policianismul domnului Tudose in legatura cu aceasta decizie" a declarat Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Analistul politic a adaugat: "Cata vreme ministrul de Interne ii cere demisiea sefului Politiei Romane si prim-ministrul al Guvernului PSD, prefera sa cautioneze nenorocirile din Politie, doar pentru a da o palma ministrul Carmen Dan, din acest moment e o ruptura evidenta, clara, intre Mihai Tudose de la Baneasa si partidul de pe Kiseleff. Mai are cineva vreo indoiala in acest moment? Ne-a explicat dl Ciuvica aseara ca dl Despescu e numit de Ciolos. Nu aveti ce sa mai spuneti. In acest moment, doamna Carmen Dan sta degeaba la MAI. Nu mai poate schimba nici garda de la poarta. Dl Despescu nu mai are rost sa mai asculte vreo dispozitie din partea doamnei Carmen Dan, se duce direct la dl Tudose".

Premierul Mihai Tudose a anuntat la debutul sedintei de Guvern cai-a dat sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, o sapatamana pentru a-i prezenta un raport despre masurile luate in scandalul politistului pedofil.Tudose a amanat astfel decizia de demitere a lui Despescu, ceruta ieri de ministrul de Interne, Carmen Dan.