Premierul Viorica Dancila sustine ca este nevoie de colaborare intre presedintele Romaniei, Guvern si Parlament si ca va avea cu presedintele Klaus Iohannis o relatie "corecta si transparenta", pentru ca isi doreste normalitate si echilibru. "Pe proiecte importante pentru tara, pentru romani, trebuie o colaborare intre presedintele Romaniei, Guvern, Parlament. O divizare si o colaborare, care nu este buna intre aceste institutii, cu siguranta, nu vor aduce plusvaloare", a declarat premierul, duminica seara, la Romania TV, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Viorica Dancila a mai spus ca va avea o colaborare corecta atat cu presedintele Iohannis, cat si cu Parlamentul, fiind nevoie de echilibru si de normalitate in Romania.

"Deci relatia pe care o voi avea cu domnul presedinte Klaus Iohannis va fi o relatie corecta, o relatie transparenta, o relatie care este necesara in Romania. (...) Faptul ca domnul presedinte Klaus Iohannis, respectand majoritatea parlamentara, m-a desemnat pentru acest post, cred ca (...) arata o responsabilitate mult mai mare din partea mea pentru a fi ceea ce oamenii au nevoie in ziua de azi> normalitate, echilibru si o colaborare comuna pe proiectele importante pentru Romania si pentru romani", a declarat Viorica Dancila.