"Am fost o pioniera si o utecista apreciata, iar visul meu era sa ajung sa-i dau flori lui Nicolae Ceausescu. Zeci de elevi isi doreau asa ceva atunci. Noi nu stiam ce inseamna adevarata liberatte ", a declarat Lavinia Sandru in cadrul emisiunii "Oamenii Realitatii" de pe Realitatea TV.

Sandru l-a laudat pe Adrian Paunescu (invitat permanent al emisiunii) pentru "oaza de libertate oferita prin Cenaclul Flacara" si pe Nicolae Ceausescu pentru ca era mai harnic decat actualii conducatori. Totusi, Sandru a tinut sa precizeze ca Ceausescu nu ar trebui regretat.

"In ziua de azi avem oameni politici sunt puturosi si care fura... In comparatie cu ei Nicolae Ceausescu se trezea dimineata si pleca la colindat judetele. Desigur ca nu trebuie sa ni-l mai dorim pe Nicolae Ceausescu..." a declarat deputatul PIN care spune ca-si doreste ca toti tinerii nascuti dupa 1989 sa cunoasca adevarul despre Nicolae Ceausescu, nu numai ca a fost harnic sau criminal ci sa-l cunoasca in totalitate.

Vicepresedintele PIN spune ca partidul pe care-l reprezinta este un autentic partid de stanga si "chiar daca acum este mic, el este acolo, la stanga"