Cristian Brancu a propus spre dezbatere un nou top in emisiunea "Agentul VIP". Andreea Spataru, fosta miss Playboy si vedeta a postului National TV, a vorbit despre barbatii iubareti si celebri din showbizul romanesc. Frumoasa blonda nu s-a ferit de comenrtariile transante. Daca de Smiley a spus ca-l credea gay, despre ocupantului locului unu din TOP, Razvan Fodor, a spus ca este expirat.

10. Smiley, trupa SIMPLU

"Pana sa aud ca este combinat cu Laura Cosoi am crezut ca este gay"

9. Lucian Viziru

"Sincera sa fiu, nu as putea spune ca e un baiat chiar frumos. Nu mi-ar placea un baiat ca Lucian Viziru pentru ca il stiu de cand eu aveam vreo 10 anisori."

8. Randi, din trupa Morandi

"Imi place doar ultima lui melodie...Ar trebui sa se imbrace si el mai elegant fiindca imi da impresia ca face parte dintr-o trupa de striptease"

7. Tudor Chirila

"Un da convins la Tudor Chirila. Imi place cum vorbeste, imi plac aparitile lui la tv."

6. Florin Piersic jr.

"Pentru mine are asa o aura de mister. Mi se pare foarte ciudat cum se imbraca si cum se comporta uneori."

5. Liviu, fost component al trupei L.A., manelist si actor in telenovele.

"Nu am de ce sa-l laud pe baiatul asta. Cred ca nici el nu se simte mandru in propria-i piele. Cum sa se simta el bine cand e pe locul I in topul Laurei Andresan."

4. Alex, cantaret

"Cand da jos tricoul de pe el ai impresia ca face parte din trupa lui Cornel Pasat...Alex merita o bila alba. E un tip care stie cum sa vorbeasca, cum sa se comporte."

3. Victor Slav, s-a lansat la "Vara ispitelor", prezinta Meteo la un post tv si este iubitul Andei Adam

2. Denis Stefan, actor... mai mult in telenovele in ultimul timp

"Cum il cheama...Denis Serban?"

1. Razvan Fodor

"E trecut...Ni s-au mai schimbat si noua standardele..Fitza maxime la el..ba nu-i place haina asta, ba nu vrea asta..Nu merita sa fie pe primul loc in top."