Steaua a invins, duminica seara, cu 3-1 pe CFR Cluj si a relansat astfel lupta pentru titlu, dupa un meci considerat de Catalin Tolontan "cel mai frumos al utlimului deceniu sau poate al ultimilor 20 de ani". Rezultatul meciului a fost insa viciat serios de arbitrul Tudor care a refuzat clujenilor cel putin un penalty clar. Evident ca derby-ul serii si fazele controversate ale meciului au constituit principalul subiect al emisiunilor sportive de fotbal.

Tolontan: Cel mai frumos meci al deceniului

Tudor trebuia sa dicteze penalty la prima faza si sa-i arate cartonasul galben portarului, a declarat Ion Craciunescu la emisiunea "Fluier de start/final" a postului Kanal D. Acesta l-a mai acuzat pe Tudor ca s-a aflat mult prea departe de faza atat la prima faza in care clujenii au cerut penalty cat si la cea de-a doua.

Catalin Tolontan a declarat la Kanal D ca "am asistat probabil la cel mai frumos joc al ultimului deceniu, daca nu al ultimilor 20 de ani" si crede ca Steaua a meritat victoria fiindca a fost mai generoasa, mai buna. Si Tolontan afirma ca a fost penalty clar la prima faza ramanand semne de intrebare pentru a doua faza si-l acuza pe Tudor despre care spune ca va fi tras serios inapoi de arbitrajul din aceasta seara.

Borcea: Penalty-uri clare

De aceeasi parere au fost si invitatii lui Ovidiu Ioanitoaia la "Recursul etapei" ( Antena 2). Daca moderatorul emisiunii a avut dubii la ambele faze prezentate (unghiul de filmare a fost neclar), Constantin Zota si Cristi Borcea, presedintii cluburilor rivale Rapid si Dinamo, au declarat categoric ca a fost vorba de penalty in ambele faze.

Muresan: Mi-e scarba si ma gandesc sa demisionez

Iuliu Muresan, presedintele celor de la CFR CLUj, s-a dezlantuit la "Fanatik Show" (Telesport) spunand ca i s-a facut greata cand a a vazut cum arbitreaza Tudor si ca se gandeste chiar sa demisioneze.

Muresan spune ca a avut incredere in Tudor si nu stie daca a gresit intentionat sau nu lasand totusi sa se inteleaga ca are niste dovezi in acest sens pe care le va prezenta ulterior. Presedintele clujean a mai declarat ca jucatorii au fost foarte dezamagiti de cele intamplate "si nu intelegeau nimic deoarece de acolo de unde vin ei nu se intampla asa ceva.

Seful CCA, Gheorghe Constantin, a criticat si el, in cadrul emisiunii amintite, prestatia lui Alexandru Tudor, precizand ca acesta a facut greseli foarte mari pentru valoarea lui.