Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu este înconjurat de „yesmeni”, el susţinând că în discuţiile din partid are şi divergenţe cu colegi precum Gabriela Firea, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, dar şi alţi lideri, despre care spune că sunt oameni cu orgolii şi puncte de vedere, relatează News.ro.

Marcel CiolacuFoto: Agerpres

„Ne mai certăm câteodată, ne mai împăcăm, nu e uşor. Cel mai uşor când conduci e să-ţi pui oameni yesmeni în jur, nu să-l ai pe Stănescu, să-l ai pe Tudose, pe Grindeanu, pe Gabriela Firea, pe Dîncu... Nu-s nişte yesmeni, sunt oameni cu orgolii, oameni cu puncte de vedere. Prefer acest mod de a conduce”, a afirmat Marcel Ciolacu într-un interviu difuzat miercuri de Antena 3.

El i-a catalogat drept „prieteni” pe Sorin Grindeanu, pe Mihai Tudose şi pe Gabriela Firea, iar despre secretarul general al PSD, Paul Stănescu, pe care l-a numit „nea Paul”, liderul PSD a spus că împreună cu acesta a „făcut imposibilul la PSD”.

În ceea ce priveşte predecesorii săi, Ciolacu e de părere că Victor Ponta „a guvernat bine România, a fost un prim-ministru bun”, iar pe Liviu Dragnea l-a catalogat drept „un organizator de excepţie”. El a spus însă că cei doi „au făcut anumite greşeli greu de reparat”.