O noua emisiune "Sinteza zilei" (Antena 3)... acelasi subiect....Traian Basescu. Invitatii permanenti ai emisiunii, Valentin Stan si Ion Cristoiu au criticat afirmatiile facute de presedintele Basescu in interviul acordat TVR 1.

Declaratia presedintelui ca "acum avem doar o problema la granita de Nord" este considerata o grava greseala diplomatica de catre Valentin Stan care a continuat si in aceasta emisiune seria dedicatiilor muzicale pentru presedintele Basescu, dar si a invectivelor la adresa acestuia.

Seful statului a fost criticat si pentru faptul ca i-a numit tradatori pe cei care au semnat Tratatul cu Ucraina si in special pentru acuzele care-l vizau direct pe fostul presedinte Emil Constantinescu, cu atat mai mult cu cat chiar actualul presedinte a aprobat atunci semnarea tratatului in calitate de membru al guvernului.

Traian Basescu a fost ironizat si pentru faptul ca Putin nu vrea sa se intalneasca cu Bush in Romania, ceea ce i-a adus presedintelui Basescu o noua dedicatie muzicala din partea lui Valentin Stan.