Miercuri seara, intr-o editie speciala la Realitatea TV, invitatul Andreei Cretulescu a fost Corneliu Vadim Tudor. Acesta a luat apararea cainilor vagabonzi si i-a acuzat pe cei de la Asociatia pentru Protectia Animalelor ca nu isi fac datoria si ca arunca cainii in strada - "sa ne lase si muierile isterice care au zis ca strang fonduri si n-au strans". Problema noastra este ca "nu se mai respecta nici o lege in tara asta, nici legea gravitatiei nu o sa se mai respecte".

Un alt argument in favoarea cainilor comunitari se refera la "eficienta" acestora: "unde sunt caini nu sunt sobolani. Vin caldurile, ne vor napadi sobolanii. Sobolanii sunt purtatorii de microbi a 20 de boli grave, incepand cu ciuma si cu holera."

Parerea liderului PRM este ca romanii sunt milostivi si nu crede ca ei ar pleda pentru eutanasiere. El recunoaste gravitatea acestei situatii, insa pledeaza pentru o solutie civilizata si eficienta, cum ar fi castrarea. Pentru aceasta "infiintam un comandament national pe care o sa-l conduc eu" si promite ca lasa deoaparte totul pentru 6 luni si in 3 ani de zile nu va mai fi caine fara stapan in capitala. Concluzia sa cu privire la aceasta problema este ca trebuie rezolvata cat mai repede, intrucat cainele este "un inger pazitor": "Daca Dumnezeu a facut un mare dar omului, este in primul rand cainele. Este un inger pazitor cainele"

Pe de alta parte, Vadim a dezvaluit ca este vanat de mafioti - fosti ofiteri de securitate masoni - pentru ca "stie prea multe" si ne asigura ca el va fi "capcaunul mafiotilor" daca acestia se apropie de familia lui. Vadim mai sustine ca oricum, pana acum, el si cu PRM au aparat tara de mafie, impiedicand vanzarea CEC-ului si a Spitalului Fundeni unor mafioti.

Vadim a ironizat intrarea lui Adrian Copilul Minune in politica, sugerand ca aceasta este o rusine pentru ceilalti membri de partid: "Cum se simt Razvan Teodorescu, Adrian Paunescu sa fie colegi cu Adrian Copilul Minune?"

In final, Vadim a afirmat ca NATO ar trebui defiintat: "cum s-a desfiintat Tratatul de la Varsovia, sa se desfiinteze si NATO. Uniunea Europeana este de ajuns." Acesta si-a motivat afirmatia prin aceea ca NATO omoara oameni si bombardeaza biserici crestine in noaptea de Pasti.