Din intreaga emisiune "Stirea zilei" (Antena 3), la care invitati au fost Codrin Stefanescu, Andrei Chiliman, Florentin Pandele, Gheorghe Nichita si Cristian Popescu Piedone nu am putut retine decat ce grozavi vor fi ei ca primari, cum ii urasc toti adversarii politici si ce replica mai mult decat civilizata dau ei.

O emisiune din care perlele si replicile de genul "sa fie ei ai dracu cu neamul lor daca i-am injurat vreodata" nu au lipsit.

Astfel, pretendentul la primaria sectorului 4 din Bucuresti, Cristian Popescu Piedone (cel cu cererea de pomina) se plangea ca este "atacat mizerabil de un primar mizerabil, cu un sector si mai mizerabil". Piedone nu s-a indoit nicio clipa ca va fi noul primar al sectorului promitand ca va lasa deoparte manageriatul si alte mofturi si va fi un bun gospodar inainte de toate fiindca va trebui mai intai sa faca curatenie.

El a fost contrazis de actualul primar al Voluntariului, Florentin Pandele care spune ca vremea gospodarilor a cam trecut si e vremea unor buni manageri. Conservatorul Codrin Stefanescu a tinut sa completeze ca musai sa fii din Bucuresti, sa fii un bun gospodar ca "sa omoari gandacii din Primarie. Este o invazie de lacuste flamande care stau la panda de 8 ani si consuma tot ce ii sta in cale", spune Stefanescu.

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a vorbit vreo 3 minute despre realizarile sale ca primar si asta "nu ca sa ma laud fiindca face din fisa postului meu si primarii trebuie sa inteleaga ca nu se pot lauda cu asa ceva".