Realitatea TV a prezentat duminica seara o inregistrare care reda negocierea unei mite electorale. Sumele oferite pentru un vot erau de 200-500 de euro. Deasemenea, se mai vorbeste despre aducerea de votanti cu autocarul din Bucuresti.

Intervenit telefonic la Realitatea TV, Gigi Becali a declarat ca exclude categoric ca cel care oferea bani pentru voturi sa fi fost membru al PNG. Presedintele PNG a mai spus ca nu are terenuri in Stefanesti, dar a confirmat ca este vorba despre o zona imobiliara cu potential de sute de milioane de euro.

Ministrul de Interne, Cristian David, a cerut declansarea unei anchete la Stefanesti (Ilfov) care sa lamureasca acuzatiile de luare si dare de mita. David a afirmat ca exista suspiciuni de dare si luare de mita in comuna ilfoveana. In cursul zilei, una dintre sectiile de votare a fost inchisa din cauza ca reprezentantii a doua partide s-au luat la cearta in fata unei sectii de votare.

Politistii si jandarmii au fost nevoiti sa intervina pentru calmarea spiritelor. Cateva sute de oameni nu au mai reusit sa-si exprime optiunea de vot deoarece urnele s-au inchis la ora 21.