Invitat la "Sinteza Zilei"(Antena 3), candidatul independent la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, a tinut sa explice relatia sa cu fostul presedinte al statului Ion Iliescu si sa-si asigure electoratul ca nu va reveni la PSD si ca va ramane independent dupa ce va fi ales primar.

"Sunt un om independent. Il respect pe Ion Iliescu, ca om si ca fost presedinte, cu bune si cu rele, si sunt sigur ca si dumnealui imi respecta si-mi va respecta independenta mea", a declarat Sorin Oprescu.

Candidatul Independent s-a aratat increzator in sansele sale pentru alegerile din turul doi de scrutin de pe 15 iunie si mizeaza pe voturile bucurestenilor care s-au saturat de starea actuala a Capitalei si nu doresc continuarea conducerii Basescu-Videanu. "Dupa 18 ani nu-i mai pacaleste nimeni pe bucuresteni. Sunt sigur ca acestia vor iesi la vot in numar cat mai mare si vor vota Oprescu", a declarat fostul senator PSD.

Prezent si el in studio, Ion Cristoiu s-a aratat sceptic in privinta sanselor lui Oprescu la alegerile din turul doi: "Oprescu nu castiga pentru ca sunt doi martiri care nu doresc acest lucru: Mircea Geoana si Traian Basescu. Daca va castiga Sorin Oprescu eu imi voi pune papion", a declarat Cristoiu.

Replica lui Oprescu a venit imediat: "Va veti pune doua papioane, maestre. Veti vedea"