Sorin Oprescu a declarat la "Eu cu cine votez?" (Antena 3) ca se bazeaza in turul doi de scrutin in special pe bucurestenii care nu au iesit la vot fiindca au avut indoieli si i-a indemnat pe acestia la vot cu sloganul folosit de Traian Basescu: "nu pot ei fura cat puteti voi vota".

Sorin Oprescu spune ca adversarii sai au lansat zvonul ca e alcoolic si ca se pregatesc sa aduca la televizori oameni care sa spuna ca au fost mutilati de doctorul Oprescu.

Candidatul independent la primaraia Capitalei a tinut apoi un discurs in care a deplans soarta pensionarilor care nu au bani, nu au mijloace de transport curate sa-si duca nepotii la gradinita, care sunt sufocati de mafia imobiliara si de cea a hipermarketurilor care a dus la desfiintarea magazinelor de cartier.

Oprescu spune ca a fost contactat prin prieteni de mai multi mafioti dar ca a refuzat sa vorbeasca cu ei. "Probabil vor acum sa se imprieteneasca cu mine. Abia acum am simtit ca le e frica de mine fiindca eu nu sunt dator nimanui", spune Oprescu.

"M-am uitat si eu pe bugetul primariei din ultimii 8 ani si am vazut ca nicio strada nu are termin de finalizare. S-au reprata strazi care au fost reparate si care au, vezi doamne, microfisuri. Si uite asa toti ne invatim in jurul regii asfaltului. Mi-a spus un om de la drumuri ca reparatul nu se mai termina fiindca ciubucul a ajuns 50% din contract", si-a continuat Oprescu tirul acuzatiilor.

Sorin Oprescu s-a aratat dezamagait de faptul ca tatal lui a fost atacat in aceasta campanie. "Tatal meu a fost ofiter al armatei romane, a fost om de informatii si nu a bagat pe nimeni in puscarie. Sunt mandru de tatal meu, il respect si-l iubesc si pentru simplul fapt ca asa m-a crescut si pe mine si pe fratele meu. Daca azi sunt unde sunt, sunt din cauza (sic!) lui tata si mama, a educatiei pe care mi-au dat-o", a declarat Oprescu.