Costel Busuioc a fost invitat sambata seara intr-o editie speciala, pe Antena 1, moderata de Marius Tuca. Castigatorul concursului "Hijos de Babel" a declarat ca munceste enorm de mult alaturi de amri maestri ca sa-si perfectioneze tehnica si sa-si acopere lacunele.

"Sunt deficitar la ritmica, teorie si solfegii si le studiez pana la patru dimineata uneori, iar la 8-9 dimineata ma trezesc intotdeauna", explica Costel ce munca enorma trebuie depusa pentru a straluci pe scena.

Costel spune ca succesul nu i-a schimbat modul de a fi, dar se bucura enorm atunci cand oamenii il opresc pe strada si-l felicita. Glumind, tenorul spune ca in Spania are si un public fidel mai in varsta ceea ce i-a facut pe prietenii sai sa spuna ca "are succes la babe".

Romanul continua sa ramana modest si spune ca nu-i place sa i se spuna Pavarotti din Carpati deoarece comparatia este mult prea fortata. "Nici nu incape comparatie intre mine si Pavarotti...poate cel mult as putea fi comparat cu Andrea Bocelli. Timbrul meu nu se potriveste insa cu cel al lui Bocelli, deci cu atat mai putin cu cel al lui Pavarotti", spune Costel.

Modestia lui Costel avea sa fie evidentiata si cateva minute mai tarziu atunci cand s-a aratat extrem de onorat de invitatia facuta de cunoscuta soprana Felicia Filip de a canta impreuna.

Pe tot parcursul emisiunii, pregatita timp de doua luni dupa spusele lui Marius Tuca, am putut asculta muzica de pe ultimul album al lui Costel Busuioc.

Acesta a revenit in Romania pentru a sustine luni, de la ora 21.30, pe scena Ateneului Roman, primul lui Concert din Romania.

Costel Busuioc canta la Antena 1