Emisiunea "Rai da buni" (Antena2) si-a consumat ultima editie. Sau poate nu. Nu se stie.... Mihai Morar a moderat o editie speciala in care i-a avut invitati pe Mihai Gadea si Ion Cristoiu, doi invitati care au avut menirea de a-l convinge pe Morar sa nu renunte la emisiune. Pentru a-l convinge pe Mihai Morar sa revina de la "devierea sa" Gadea i-a daruit Laptopul (de rezerva) al lui Valentin Stan si i-a facut dedicatie speciala "Balada lui Morar".

Desi au aparut zvonuri in ultimul timp ca Mihai Morar va migra spre Pro TV, iar in locul sau la carma emisiunii "Rai, da' buni" va veni Cristina Cioran, cei din trustul antenelor nu s-au impacat cu aceasta idee si i-au trimis pe Mihai Gadea si pe Ion Cristoiu in ultima editie a emisiunii sa-l faca pe Morar sa se razgandeasca.

Pentru a mai reflecta asupra deciziei sale, Mihai Morar l-a santajat pe Mihai Gadea sa-i dea laptopul lui Valentin Stan, implinindu-si astfel o veche dorinta, aceea de a vedea wallpaperul de pe desktop si de a rasfoi deja celebrele file-uri prezentate la "Sinteza Zilei".

Pentru a mai deturna atentia de la plecarea sa, Morar le-a propus invitatilor sai sa comenteze imaginile cu Becali dansand la nunta lui Chivu.

Ca un ultim act de convingere, Mihai Gadea i-a dedicat moderatorului emisiunii "Rai, da' buni", "Balada despartirii de Morar", cantata de compozitoarea "Baladei Elodiei".

In final, cei din studio au ajuns la un compromis: Mihai Gadea va difuza luni, marti si miercuri "Best of Rai, da' buni", iar, joi, Mihai Morar va reveni in emisiune sa-si anunte publicul ce decizie finala a luat.