Invitat la emisiunea "Vorbe Grele"(Antena2), Radu Naum, proaspatul director al postului Gsp Tv, a vorbit despre cum a fost plecarea sa din TVR si cum vede el problema televizarii meciurilor din Liga I, meciuri care nu vor putea fi vizionate de o mare parte din microbisti.

Radu Naum, despre care Emil Gradinescu spunea intr-o alta emisiunea ca este "Il capo di tutti capi" in GSP Tv, a declarat ca i-a fost greu sa plece din televiziunea publica, dar ca era vremea pentru o schimbare. "Am lucrat timp de 14 ani in TVR si mi-a fost foarte greu sa plec, dar consider ca am ajuns la finalul unui ciclu. Cu toate acestea, consider ca trebuie sa existe o televiziune publica puternica. Indiferent unde voi fi, televiziunea publica va fi o televiziune pe care o voi considera printre cele mai importante", a declarat Radu Naum.

Referitor la problema televizarii meciurilor din Liga I, Naum a dat exemplul Spaniei si Italiei, unde, atunci cand a fost introdus sistemul pay-tv, "doar 10% dintre spectatori aveau acces la meciuri" si si-a manifestat opinia ca "trebuie sa existe astfel de terapii de soc pentru a vedea in ce lume traim". Naum a mai precizat ca problema poate fi rezolvata pe viitor pentru ca "operatorii de cablu nu s-au hotarat inca sa cumpere acest serviciu de la Antena1-RCS".