Invitat la emisiunea "Vorbe Grele"(Antena2), deputatul PD-L Stelian Dutu a raspuns acuzatiilor lui Emil Boc si Theodor Stolojan, cum ca ar fi artizanul legaturilor cu PSD si Radu Mazare si principalul vinovat de tensiunile din cadrul filialei din Constanta. "Mi se pare hazlie declaratia domnului Stolojan. Eu sunt inca membru al PD-L, dar nu voi mai candida vreodata din partea acestui partid, iar deocamdata nu mi-am anuntat oficial nicio candidatura din postura de independent", a declarat Dutu.

Deputatul PD-L a precizat ca la inceputul acestui an a fost "somat si amenintat" sa plece din partid: "Pe data de 7 aprilie, Emil Boc, impreuna cu Gheorghe Flutur si Adrian Videanu in birou, mi-a spus: "da-ti demisia din partid, Stelica!". Pe 14 aprilie, domnul Boc a declarat ca nu il intereseaza rezultatul de la Consiliul Judetean Constanta, ci rezultatul pentru Primarie, m-a rugat sa raman sa conduc campania si mi-a mai spus: "Stelica, stai deoparte, asta e intelegerea. Presedintelui i s-au prezentat mai multe informari din care reiese ca Dumitru Onaca este singurul care se poate bate cu Radu Mazare. Probabil dupa aceasta emisiune voi fi dat afara din partid".

Stelian Dutu a tinut sa deziminta zvonurile cum ca ar fi artizanul unui "blat" cu PSD Constanta si a declarat: "De orice as putea fi acuzat, dar de blaturi cu PSD-ul nu. Daca domnul Emil Boc e barbat, sa vina sa probeze celor afirmate. Ce face domnul Boc acum este nedemn si josnic".

Contactat telefonic, Primarul PSDist al municipiului Constanta, Radu Mazare a declarat, referitor la schimbarile din PD-L Constanta: "O apreciez pe doamna Elena Udrea, cred ca reprezinta noul val de politicieni si cred ca face mutari bune"

Citeste in Radio-TV si: Mircea Lucescu: Eu l-am adus pe Boloni la Steaua. Nu e adevarat ca am fost ajutati vreodata de cei din ministerul de Interne