Invitat la emisiunea "Special"(Sport.ro), presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir a vorbit despre rpoblema televizarilor meciurilor din Liga I si a declarat ca "in contractul incheiat cu RCS-RDS-Antena1este un paragraf care spune ca televiziunea trebuie sa aiba acoperire "virtuala" de 60%, ei se leaga de asta si spun ca in viitor vor avea peste 70%".

Seful ligii a vorbit despre faptul ca o parte din cluburi si sponsorii lor sunt nemultumiti ca nu "se vad" la televizor: "Cluburile au dreptate sa fie nemultumite, dar noi trebuie sa respectam contractul. atunci cand am facut caietul de sarcini s-au facut trei adunari generale. Stiam ca acest consortiu nu va da mai departe drepturile de televizare. Strategia este a lor pentru ca ei au dat banii".

Corleone a mai precizat ca "doua meciuri pe etapa vor ramane netelevizate, iar cluburile trebuiau sa se ridice si sa sesizeze aceasta problema la adunarile generale dinaintea licitatiei pentru drepturile de televizare" si si-a manifestat convingerea ca "Oricum, cluburile nu pierd pentru ca audientele inregistrate sunt mici. Ele oricum si-au luat banii, iar asa vine mai multa lume pe stadion".

Dumitru Dragomir a mai vorbit si despre recentele scandaluri din fotbalul romanesc in care este implicat si Mircea Sandu, presedintele Federatiei romane de Fotbal. "Sandu este un presedinte dibaci, stie multa meserie si stie sa scoata castanele din foc cu mana altuia. La comisii sunt 100% influente, iar cand aceste influente vor disparea, fotbalul se va insanatosi. Daniel Florea nu este vinovat, dar va fi dat afara", a declarat Dragomir.

Citeste in Radio-Tv si: Microbisti disperati: Ne-am organizat in grupuri si vom taia cablurile RDS in Bucuresti