Invitata la "Agentul VIP" (Antena 2), Adriana Bahmuteanu a analizat principalele scandaluri din show biz-ul autohton.

Dezinvolata ca de obicei, Adriana a anuntat ca ea si Prigoana "muncesc" pentru al doilea copil, dar i-a spus ca nu a ramas insarcinata si ca "trebuie sa se straduiasca mai tare data viitoare". "Ne place procesul tehnologic si-l repetam. Ideal e sa o faci o data pe seara daca vrei sa ramai insarcinata, dar e bine si o data la doua zile", sunt sfaturile vedetei tv pentru femei.

Adriana l-a atacat pe Tariceanu despre care spune ca venea de la amanta cand a avut accidentul de motocicleta: "Accident e ca a ajuns el premier. Daca voi credeti ca ne e un pic mai bine de cand e el seful guvernului, eu ma impusc sau mananc o motocicleta. Zvonurile spun ca atunci cand a avut accidentuld e motocicleta venea din Pipera de la o anumita doamna"

Vedeta tv nu a ratat nici scandalul din jurul cuplului Tiriac jr.-Ileana lazariuc si spune ca Ileana a ramas insarcinata cu Ion Tiriac cand acesta era casatorit inca cu Maria Marinescu, acesta fiind si motivul divortului.

In final, Adriana a anuntat ca a semnat cu cei de la Kanal D unde va avea o emisiune si a sfatuit-o pe Oana Zavoranu sa faca acelasi lucru si sa uite povestea cu Prima TV sugerand ca la aceasta televiziune o emisiune se obtine pe pile, spaga si cumetrii.

Citeste in Radio-TV si: Vasile Turcu: "Dinamo joaca in stil italian. Batem cu 1-0 si luam trei puncte. Care-i problema?"