"Nu vand Steaua"

Invitat la Realitatea TV, Gigi Becali a declarat ca zvonurile privind vanzarea Stelei sunt "niste prostiI" si spune ca sta foarte bine financiar avand si lichiditati de peste 2 milioane de euro in banci.

"Nu voi vinde niciodata Steaua. Ea va ramane nepotilor si stranepotilor mei. Eu iau 5 milioane de euro pe an numai din dobanda. Eu pot tine Steaua numai din dobanda", spune omul de afaceri.

"Averea mi s-a micsorat. Oamenii obisnuiti nu simt deloc criza"

Omul de afaceri recunoaste ca averea i s-a micsorat semnificativ, insa spune ca piata imobiliara nu este in blocaj, dar ca investitorii vor trebui sa se multumeasca si cu castiguri de 20% si nu numai cu profituri de 150%.

"Nu s-a prabusit piata imoblira. S-a prabusit piata constructiilor imobiliare care depaseau 2.500 de euro mp. Ei erau in profit si daca vindeau cu o mie de euro dar au vrut sa aiba profit mai mare de 100%".

Referitor la scaderea averii sale, Becali spune ca nu are cum sa intre in criza deoarece are mai multe proiecte aproape de finalizare si care-i vor aduce multi bani. Seful PNG crede ca cei bogati sunt mai afectati de criza decat simpli salariati, care nu simt aproape deloc criza. "Ce, le-a luat cineva lor salariile?! Ei nu simt criza. Cei cu bani o resimt, dar si aici numai cei care au cheltuit inutil".

"Am 300 de apartamente in Pipera pe care le voi vinde cu 200 de mii fiecare. Sunt oameni care vin si ma roaga sa le vand de acum, dar le vand numai cand le termin. Si daca as vinde la jumatate decat am investit tot obtin 30-40 de milioane. Deci pot eu sa am probleme cu banii?"

Despre cearta cu Vanghelie. Disputa si injurii cu Giugulea.

Gigi Becali a povestit si cearata avuta cu Marian Vanghelie la sediul B1TV. Acesta spune ca nu s-au luat la bataie si ca primarul sectorului 5 a urmarit sa faca o scena strigand ca-l omoara Becali si bodiguarzii sai.

Liderul PNG a dezvaluit ca Marian Vanghelie i-a trasmis acum cateva luni sa vina la el ca-i "va rezolva unul din procese". Becali a continuat din nou sirul remarcilor homofobe si rasiste:

"Vanghelie mi-a zis ca peste 30% din Guvernul Nastase erau homosexuali. I-am zis: bai, pai atunci cand stau de vorba cu trei dintre voi inseamana ca unul e homosexual".

"Io am si botezat tigani si n-am nimic cu ei, dar Vanghelie asta e o javra de tigan..."

Presedintele PNG-CD a avut un schimb dur de replici si cu liderul PSD Doru Giugulea care i-a spus ca "obraznicia nu tine loc de inteligenta". Becali a replicat facandu-l pe acesta "sclavul lui Vanghelie".

"Ce intelectuali sunteti voi mai daca ati ajuns sa fiti validati de Vanghelie, un om care nu stie sa conjuge verbul a fi. Pai vreti voi atunci sa ma validati pe mine. Sunteti sclavii lui Vanghelie, asta suntenti", a declarat furios Becali.

Citeste in Radio-Tv si:

  • Recomandarea analistilor: Companiile ar trebui sa isi reorganizeze afacerile "preventiv". Romania nu poate evita problemele
  • VIDEO/ Incredibil: Senatorul Marius Marinescu ii arunca un pahar cu apa in fata deputatei Anca Constantinescu