Gigi Becali a fost prezent marti seara in emisiunea "Nasul" (B1 TV) unde a incercat sa convinga publicul in mod repetat ca el nu va candida la presedintie admitand ca "s-a crezut tare", "Razboinicul Luminii", iar in timpul asta "cei din varf radeau de el" si apoi l-au facut praf cand au vrut ei.

"Gata, gata! Vreau sa le spun tuturor foarte clar: eu nu mai candidez si nu ma mai bag in politica, dar lasati-ma in pace pe mine si pe familia mea. Am crezut ca sunt mare si tare fiindca am stofa de conducator si as fi fost bun, dar mi-au aratat ca fac ce vor din mine...", s-a lamentat "ursul" Becali.

Omul de afaceri spune ca este sigur ca nu presedintele Basescu a dat ordin pentru arestarea sa, dar crede ca nici pe vremea lui Iliescu arestarile nu se faceau in halul in care se fac acum.

"In cazul meu au preocedat ca niste prosti mari. Basescu e baiat inteligent. Daca ar fi fost el nu ar fi facut greseli asa de mari. Nici SRI-ul nu a fost ca nici ei nu sunt prosti. SRI-ul a intrat apoi pe fir dupa ce toata treaba a fost pornita. Am informatii ca in spatele arestarii mele a stat un general, fost sef al Politiei Capitalei", a declarat Becali.

In continuare, finantatorul Stelei nu a mai facut declaratii "razboinice" ci doar si-a reafirmat dragostea fata de Biserica si familie, iar moderatorul nu a incetat sa-l laude cat de inteligent a fost si cat de bine a procedat ca nu s-a victimizat public.