Paraschiva Silaghi, verisoara lui Dan Voiculescu care-l acuza pe acesta ca a turnat-o la Securitate, a prezentat in emisiunea "Nasul" (B1 TV) un pasaj dintr-un document de la CNSAS care arata ca "Felix" s-a deplasat special in Germania, alaturi de un colonel de Securitate, pentru a afla intreaga poveste a fugii acesteia din tara.

Sergiu Andon, avocatul lui Dan Voiculescu, recunoaste documentul, dar spune ca este vorba de un fragment scos din context. Acesta i-a reprosat dur moderatorului Radu Moraru ca a facut partizanat si a incercat cu toata forta sa-l faca turnator sau agent al Securitatii pe Dan Voiculescu. Schimbul de replici dintre cei doi a continuat pe un ton crescut minute bune.

In cadrul emisiunii a intervenit telefonic siDan Mircea, fostul sef al lui Dan Voiculescu de la VITROCIM.

"Comertului exterior cu Securitatea era reglementata prin doua legi: cea privitoare la relatia cu strainii si cea privind secretul de stat. Noi toti am avut de suferit dupa rudele plecate in strainatate... Domnul Voiculescu a fost unul din marii profesionisti ai vremii respective. Dumneavoastra vreti sa dati timpul inapoi. Astea erau vremurilor. Toti care au lucrat in comertul exterior si aveau rude plecate in strainatate au dat astfel de declaratii ca Dan Voiculescu", a declarat Dan Mircea.

Acesta recunoaste insa ca daca pasajul prezentat de Paraschiva Silaghi este real atunci e foarte posibil sa fie vorba de politie politica.

textul se actualizeaza