Seful DNA, Daniel Morar, a anuntat, in cadrul editii speciale a Realitatii TV, ca DNA a audiat-o pe Monicai Iacob Ridzi si a trimis dosarul acesteia procurorului general Codruta Kovesi pentru ca aceasta sa ceara Cemerei Deputatilor urmarirea penala impotriva fostului ministrul al MTS.

Morar a anuntat ca sase persoane au fost puse sub invinuire in cazul Ridzi si ca s-a pus sechestru pe anumite conturi. Cele sase persoane sunt acuzate de fapte de coruptie.

Procuorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a anuntat ca are nevoie de timp sa studieze dosarul si apoi, in functie de dovezile existente, va cere Camerei Deputatilor sa aprobe inceperea urmaririi penale impotriva Monicai Iacob Ridzi.

De Ziua Tineretului, MTS a organizat concerte in Bucuresti, pe plaja din Costinesti si in alte locuri din tara. Pentru aceste evenimente, MTS a cheltuit 628.000 de euro din buget. In urma unei anchete GSP, Ministerul Tineretului si Sportului a fost acuzat ca a acordat aceasta suma unor "firme de apartament" fara a organiza o licitatie.