Presedintele Traian Basescu nu este deranjat de porecla prietenului fetei sale Elena - Sida. "Il cheama Sida, dar pana la urma si pe mine ma cheama Basescu", a spus presedintele, razand, la emisiunea Happy Hour de la ProTv. In orice caz, mai bine te cheama "Sida" decat Hrebenciuc, a comentat el, apreciind ca si "boala este mai sanatoasa decat Hrebenciuc", relateaza Mediafax.

El a fost intrebat daca fiica sa, Elena, se marita. "Daca nu ma minte, nu se marita", a raspuns Basescu, care a adaugat ca stie ca prietenul fiicei sale are un nume "nefericit".

"Il cheama Sida, dar pana la urma si pe mine ma cheama Basescu", a spus presedintele, razand.

Intrebat daca numele Sida este mai bun decat numele Hrebenciuc, aluzie la faptul ca fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei, a fost prieten cu Elena Basescu, presedintele a raspuns: "O, da".

"E mai bun numele Sida. Sida e mai sanatos decat Hrebenciuc. Boala e mai sanatoasa decat Hrebenciuc", a mai spus Basescu, referindu-se la rivalul sau politic, Viorel Hrebenciuc.

El a mai spus ca le-a recomandat fiicelor sale sa nu se marite pana la 30 de ani.

Presedintele a marturisit ca exista si momente in care nu este fericit ca este presedintele Romaniei. Acesta spune ca nu-i place atunci cand el si familia sa sunt terfeliti in noroi precum si atunci cand toti isi dau cu parerea si "te critica fara sa aiba habar despre ce e vorba".

Intrand in jocul moderatorului, presedintele Basescu a purtat pentru prima oara palarie si a numit si cinci persoane in fata carora isi scoate palaria.. Marian Dragulescu (pentru medaliile obtinute), Ilie Nastase, Nadia Comaneci, Ion Tiriac (ca om de afaceri) precum si cercetatorii de la Magurele (care construiesc cel mai puternic laser din lume) au fost printre nominalizatii presedintelui Basescu care nu a uitat sa spuna ca isi mai scoate palaria in fiecare zi in fata sotiei.