Sorin Oprescu a declarat, in cadrul unei emisiuni electorale de pe TVR1, ca si el poate fi "agatat cu inregistrari" de la serviciile secrete "asa cum poate fi santajata intreaga tara".

Candidatul independent la prezidentiale spune ca i-ar schimba pe multi din serviciile secrete "ca sa revina profesionistii" si anunta ca ar desecretiza in 24 de ore "dosarul Hayssam".

"Pe Oprescu nu l-au agatat ca nu au avut timp. Exista lucruri cu care poate fi agatat orice cetatean al Romaniei. Am de gand sa fac schimbari in serviciile secrete si sa fac sa revina profesionistii care nu stau sa-l asculte pe x si y toata seara ca sa poata sa foloseasca inregistrarea impotriva lui la momentul oportun", a declarat Oprescu.

Edilul sef al Capitalei a tinut s aintareasca faptul ca este independent si spune ca un argument imbatabil in acest sens este perioada petrecuta in fruntea Capitalei unde nu a fost influentat de niciun partid: "Intr-un an si jumatate a putut sa-mi impute mie cineva ca am negociat cu partidele politice. Mi-e al naibii de greu sa lucrez cu partidele, dar nu am cerut ca Basescu sa mi se dea un Consiliu. De fiecare parte a baricadei gasesti oameni rationali cu care poti sa lucrezi. Eu am prieteni in toate partidele si sunt de buna calitate."