Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, a declarat, vineri, la RRA, ca in aceasta campanie a lansat doua mesaje, unul de unitate, iar celalalt legat de probleme economice, in timp ce Traian Basescu, "un om care dezbina", a vorbit despre trecut, relateaza Mediafax.

"Eu am avut succes in aceasta campanie si sunt convins ca voi avea succes pana la sfarsit pentru ca am venit cu doua mesaje extrem de simple. Un mesaj de unitate, pe care l-am transmis cu incredere. Lumea ma vede si ma simte ca sunt un om bun si un om care incearca sa adune in jurul lui oameni care sunt competenti. Al doilea mesaj extrem de clar legat de economie, de locuri de munca, de agricultura, de relansare economica", a declarat Mircea Geoana.

In opinia sa, Traian Basescu a avut "o campanie legata mai degraba de trecut decat de viitor si nu a rostit in campanie nici macar o data «locuri de munca»".

"Domnul Basescu este un om care mai degraba dezbina decat uneste, vorbeste despre trecut. Eu sunt un om care uneste oamenii si va vorbesc despre viitor", a apreciat Geoana.