Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prezent marti seara in studiourile Realitatii TV pentru a anunta asfaltarea, in urmatoarele zece zile, a circa 110 gropi din cele 500 inventariate. Oprescu a mai anuntat ca pretul corect pentru plombarea provizorie a unei gropi este de 3.000 de euro.

"Fata de mixtura la rece care se foloseste de obicei pentru astuparea gropilor, acest material ajunge la 3.000 de euro", a precizat primarul.

Iesirea edilului general la Realitatea TV intareste dezvalurile prezentate de HotNews.ro potrivit carora Sorin Oprescu si asfaltatorii din Capitala au hotarat in discutia avuta marti sa puna pe roate o campanie mediatica pe tema gropilor din asfalt "pentru a scapa de criticile de la tv".

Planul primarului este sa se rasteasca la asfaltatori, sa ii oblige sa isi scoata oamenii la munca, sa lumineze gropile la care se lucreaza. Iar cand va vorbi la televizor, primarul va avea o lista cu lucrarile pentru ca "nimic nu impresioneaza mai mult decat daca am in fata lista". Tot efortul urmeaza sa dureze cam o saptamana "dupa care ne vedem de treburile noastre" si "cu gropaniada si se face liniste".