Ministrul Elena Udrea a declarat in cadrul emisiunii "Nasul" (B1 TV) ca 99% din contractele de la Compania Nationala de Investitii (CNI) au fost castigate cu preturi de dumping, suma marindu-se apoi prin contracte aditionale facute cu ajutorul unor angajati ai CNI.

Udrea acuza ca anumiti politicieni, prin firmele lor private sau apropiate lor, platesc diferite campanii/emisiuni tv pentru a sustine un linsaj mediatic la adresa anumitor ministri sau politicieni.

"Foarte multe firme private isi asigura linistea finantand campanii la televiziuni. Mai grav este cand politicienii accepta ca firme apropiate lor sa finanteze aceste campanii de denigrare si instigare pe televiziuni", a declarat Udrea.

Ministrul Dezvoltarii spune ca cei 4 miliarde de euro de la ministerul pe care-l conduce sunt sunt bani din fondurile europene si nu primiti fiindca este "o apropiata a Cotroceniului". Elena Udrea a argumentat ca investitiile facute prin programul ANL, salile de sport, proiectele de dezvoltare si investitii din Turism alaturi de investitiile de la celelalte ministere ar trebui sa conduca la repornirea Economiei "fiindca nu ne putem relansa economicdoar cu taieri si reduceri fara a investi serios si credibil in infrastructura".

Liderul PDL mai spune ca tuturor pedelistilor li s-a cerut sa renunte la afacerile cu statul sau sa renunte la functiile publice detinute.Ea a facut un apel ca si ceilalti politicieni sa dea dovada de solidaritate sociala facand un astfel de gest si le-a cerut liderilor politici ai principalelor partide sa-i indemne pe acei membri ai lor care au datorii uriase la stat sa le achite pentru a dovedi ca sunt cu adevarat solidari cu cei cu venituri mici.

"Dl. Crin Antonescu sa-l convinga mai intai pe dl. Patriciu sa dea statului sutele de milioane de euro pe care-i datoreaza si cu care s-ar acoperi usor plata pensiilor mici spre exemplu", a declarat Udrea.