Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu a comentat, intr-o emisiune la Realitatea TV, declaratiile de miercuri ale lui Traian Basescu si a condamnat atitudinea presedintelui fata de presa din Romania. Voiculescu l-a comparat pe seful statului cu Pinocchio pentru ca "acest om nu a facut decat sa minta si sa dea dovada de o lipsa totala de moralitate".

Dan VoiculescuFoto: AGERPRES

"Dupa Traian Basescu mai este un mare vinovat pentru ce se intampla acum in tara: presa. Jigneste jurnalistii fara niciun pic de bun simt. Sunt oameni care lucreaza si 14 ore pe zi si pe care ii jigneste la gramada facandu-i tonomate. Presa care arata realitatea din Romania ar fi vinovata ca tara se afla in situatia in care se afla acum", a declarat Voiculescu.

Presedintele Partidului conservator l-a numit Pinocchio pe seful statului pentru ca "acest om nu a facut decat sa minta si sa dea dovada de o lipsa totala de moralitate".

"Am auzit consternat ca vorbea de zeci de mii de oameni care trebuie disponibilizati. Spunea ca 74.000 de disponibilizari sunt prea putine. Am avut impresia ca omul asta vorbeste de creioane, nu de oameni. Omul asta nu intelege ca 74.000 de disponibilizari inseamna 74.000 de familii afectate", a mai declarat Dan Voiculescu.

Liderul conservator a mai vorbit despre ideea impozitarii tuturor veniturilor din Romania, idee sustinuta de Traian Basescu: "Omul asta vorbeste despre impozitarea tuturor veniturilor. La ora actuala toate veniturile sunt impozitate, mai putin veniturile pensionarilor sub 1.000 de lei. Il duce capul ala sec sa impoziteze toate veniturile, adica vrea si impozitarea pensiilor de sub 1.000 de lei".

Voiculescu a abordat si subiectul donatiilor pe care marii miliardari americani au anuntat ca le vor face: "Initiativa celor din America e binevenita. Singura mare diferenta este ca miliardarii americani cand doneaza guvernului american stiu foarte bine unde se duc banii. Nu am incredere sa dau banii mei guvernului, oricarui guvern, nu doar guvernului Boc, cand stiu cat se fura in tara asta", a conchis Dan Voiculescu.