Radu F. Alexandru a declarat in cadrul emisiunii "Ora de foc" (Realitatea TV) ca presedinta Camerei, Roberta Anastase, ar trebui sa-si dea demisia ca urmare a suspiciunilor de frauda la votul pentru legea pensiilor. Senatorul pedelist si-a motivat optiunea spunand ca nu poate avea o alta atitudine daca un important lider PDL (n.r. Elena Udrea) a declarat ca e vorba de frauda, mai ales ca aceasta fusese prezenta in sala la sedinta incriminata.

Radu F. AlexandruFoto: Agerpres

Dupa pauza publicitara insa Radu F. Alexandru si-a schimbat parerea. Motivatia? Un SMS primit de la Elena Udrea care-i spunea ca nu a pronuntat cuvantul frauda.

Firul evenimentelor:

Realitatea TV a titrat pe burtiera: "Frauda e o practica" sustinand ca Elena Udrea a recunoscut, luni seara, in emisiunea "Nasul" de pe B1 TV ca ceea ce s-a facut la Legea Pensiilor in Camera a fost frauda. Radu F. Alexandru spune ca a crezut in ceea ce spunea Realitatea TV si prin urmare si-a formulat pozitia fata de Roberta Anastase.

In timpul unei pauze publicitare insa, senatorul liberal a primit un SMS de la Elena Udrea care-l anunta ca a cazut in "capcana intinsa" de Realitatea TV si ca ea nu a declarat asa ceva. Prin urmare, Radu Alexandru i-a cerut moderatoarei sa mai dea o data declaratia ministrului PDL si si-a schimbat parerea considerand ca postul tv dezinformeaza.

Imediat a intervenit telefonic in emisiune si Elena Udrea care a facut urmatoarele precizari:

"Ati indus in eroare si invitatii si telespectatorii. Eu nu am spus frauda. Nu stiu cati deputati erau in sala dar eu am spus altceva. Daca ati fi ascultat pana la capat ati fi inteles ca am spus ca, indiferent de cati erau, daca in sedinta ramane doar grupul puterii, mai ales daca este majoritar, se considera ca ar fi toti prezenti. Mi s-a spus ca asta este o practica. Habar nu am".

Elena Udrea a mai declarat ca atat ea, cat si partidul o sprijina total pe Roberta Anastase.