Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat in emisiunea "Ora de foc" de pe Realitatea TV ca social democratii au protestat azi nu ca sa sustina ca prefectul de Arges e nevinovat ci impotriva felului in care se face Justitie in Romania, impotriva faptului de "a lua oamenii din patul lor cu mascatii al ora 7 dimineata". Liderul pSD se pronunta peentru judecarea in stare de libertate in aceste cazuri..inclusiv in cazul Ridzi sau Fluture.

Marian Vanghelie (arhiva)Foto: AGERPRES

Vanghelie i-a atacat din nou pe adverasarii politici din PDL sustinand ca acestia erau pregatiti cu 2-300 de oameni aflati "intr-o stare de ebrietate in sediul PDL si nu vroiam sa se intample ceva." Edilul d ela sectorul 5 a incercat s aindulceasca tonul apoi spunand ca "zice si el asa", dar ca a simtit intreaga atmosfera de la sediul PDL in acest mod.

Azi, la mitingul PSD de la Pitesti

"Sunteti oameni care au muncit pentru acest judet, nu lasati PDL-ul sa fure acest judet, asa cum au furat Romania in ultimii ani. Vrem sa aratam ca ne batem in continuare ca sa scapam Romania de Basescu si de Boc. Argesul va ramane cu oamenii care au muncit pentru el - ca Nicolescu si Pendiuc", a afirmat, luni, liderul social-democrat Victor Ponta, la mitingul organizat de social-democrati in fata sediului PDL din Pitesti, in semn de solidaritate cu presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, in timp ce multimea striga "Nicolescu!", "Nicolescu liber!" si "Unitate!".

La randul sau, Marian Vanghelie a spus in fata multimii: "Avem nevoie de un stat de drept, nu de statul politienesc al lui Traian Basescu. Trebuie sa iesim pentru fiecare membru, nu sa lasam sa ne ia pe fiecare, cate unul-cate unul, cum ne-au luat in '40. Nu este in regula ce s-a intamplat cu Nicolescu, trebuie sa fim alaturi de el, sa fim uniti. Daca este nevoie, vom iesi afara si la Bucuresti pentru Nicolescu."

  • "Ei cred ca pot sa ne desfiinteze. L-au luat pe domnul Nicolescu, care este un om corect. In fiecare dimineata la 6:00 astept sa vina mascatii, ii astept pe geam, sa vad daca imi vine randul. Ei vor sa ne ia cate unul-cate unul. Voi fi alaturi de Nicolescu, voi fi alaturi de toate neregulile...", a incheiat liderul PSD Bucuresti.