Mihai Gadea si Razvan Dumitrescu stau in picioare, se misca si se agita mereu incercand sa transmita tututor ca in seara aceasta, intr-o editie speciala pe Antena 3, se va intampla ceva foarte important: "Transferul anului 2011 in televiziune". Razvan Dumitrescu vorbeste de dezamagirea incercata atunci cand a plecat de la Realitatea TV si cat de bine si liber se simte la Antena 3. Gadea insista asupra "libertatii depline", "tensiunea" creste si in platou intra...Oana Stancu si Adrian Ursu.

Stancu si Ursu la Antena 3Foto: captura Antena 3

Gadea trece din nou la conducerea emisiunii si-l intreaba pe Ursu cum se poate explica ca au fost demisi de la carma celei mai audiate emisiuni a Realitatii TV.

Adrian Ursu: Am incetat sa mai caut explicatii intr-o zona care e evident irationala. Daca e sa gasim justitificari atunci nu le putem gasi intr-o operatiune de rezolvare a unor interese. Ale cui interese? Nu putem da noi raspunsul pentru ca noi nu gandim ca "ei". Cine sunt "ei"? Iarasi nu putem spune pana la capat. E o poveste din Romania in care se intampla multe alte de povesti zilnic. Unii sunt mai mici, iar altii mai mari. Unora li se intampla lucruri mai mici, iar altora mai groaznice. Intotdeauna esti scos afara de un sistem care vrea sa functioneze doar pentru el si sa aiba liniste sa functionee pentru el. In registru comic am putea spune ca nu domnul Ponta si domnul Blejnar sunt vinovati pentru emisiune ci Hosni Mubarak care urma sa-si dea demisia in acea seara.

Razvan Dumitrescu intreaba direct daca e posibil ca in tara asta niste politicieni sa dea afara jurnalisti numai pentru ca nu le place emisiunea.

Oana Stancu: Cert este ca a existat acel click cu pistolul la tampla. Scoaterea unei emisiuni tv putea fi facuta de un manager pe principiul ca nu-i place ce vede seara la televizor. Faptul ca s-a petrecut marti la pranz, brusc, fara un avertisment, fara un repros arata ca omul respectiv a fost cu pistolul la tampla. Acum, ca a fost doamna Udrea, ca a fost Sorin Blejnar.... nu cred ca putem vorbi de niste persoane ci de niste piese din sistem...

Adrian Ursu si Oana Stancu au prezentat emisiunea Ora de foc la Realitatea TV. In urma cu cateva saptamani, emisiunea lor a fost scoasa brusc din grila de programe de catre managerul statiei, Sebastian Ghita.