Seria de emisiuni "Nasul" (10 TV) a continuat si in aceasta seara cu dezvaluri despre presiunile la care sunt supusi jurnalistii de catre patronii trusturilor media. "Cum sa-i eliberezi pe jurnalisti de presiunea uriasa, cand patronul are aranjamente legate de banii din publicitate. Tehnicile lui Dan Voiculescu sunt de tip mafiot. Trustul Intact functioneaza pe principiul taxei de protectie", a declarat Mircea Toma, presedinte Active Wacht - Agentia de Monitorizare a Presei.

Mircea Toma si Stelian Negrea la 'Nasul'Foto: 10TV

"Trebuie sa subliniem ca gestul pe care-l face Stelian Negrea este rar; subordonarea jurnalistului nu se face pe criterii editorial, ci pe criterii de business", a conchis Mircea Toma vorbind despre dezvaluirile facute in emisiunea "Nasul" de luni seara de catre Negrea.

Stelian Negrea, fost senior editor Antena 3, a continuat seria dezvaluirilor despre cum se face presa in trustul lui Voiculescu

“In trustul Intact este multa ipoctizie: pe deoparte, se plangea de mila populatiei, pe de alta parte, ni se cerea sa gasim motivatie ca GDF SUEZ nu are alternative pentru scumpirea gazului. In acest timp, se negociau contracte de publicitate cu GDF SUEZ”.

Stelian Negrea a mai declarat in emisiunea Nasul de pe 10TV din aceasta seara, ca Dan Voiculescu l-a amenintat cu judecata. “Domnul Voiculescu nu a zis nicio secunda ca mint, nu a infirmat niciuna dintre afirmatiile pe care le-am facut, dar cu toate astea, m-a avertizat ca ma da in judecata.”