Marian Vanghelie a mai facut o gafa monumentala in emisiunea "EvZ" de pe B1 TV explicand ca "trebuie sa fii tare si bun ca sa conduci o filiala a PSD altfel te ejaculeaza imediat"

Vanghelie la emisiunea 'EvZ'Foto: captura B1 TV

Marian Vanghelie se inscrie astfel intr-o "galerie ilustra" de politicieni, alaturi de europarlamenetarul francez Rachida Dati care a confundat intr-o emisiune tv "inflatia cu felatia", si de ministrul de Interne Brice Hortefeux care a confundat amprentele digitale cu cele ... genitale..

Sa-l amintim totusi aici si pe "proaspatul ecologist" (pe atunci) Ionut Dolanescu care a confundat poluarea cu polutia si vroia sa lupte pentru eradicarea ei.

La doua saptamani dupa ce Rachida Dati a confundat inflatia cu felatia, un alt politician francez de top a facut o confuzie de termeni. Este vorba de ministrul de Interne Brice Hortefeux care, intr-o emisiune RTL-Le Figaro-LCI, a confundat amprentele digitale cu cele ... genitale.

Organizatia PSD Bucuresti nu va mai fi condusa de Marian Vanghelie, ci de un birou coordonator din care va face parte si actualul primar al sectorului 5, a anuntat luni liderul PSD, Victor Ponta.

"Organizatia de Bucuresti pentru perioada pre-electorala va fi condusa de un birou provizoriu de coordonare" din care fac parte Corina Cretu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu si Adrian Nastase, a precizat Victor Ponta, care va fi "presedintele coordonator al acestui birou".

Rachida Dati: felatia este aproape zero

Ea vorbea despre faptul ca anumite fonduri de investitii vor profit mare intr-o vreme in care inflatia este aproape 0.

Numai ca, graba argumentelor, in loc de inflatie a zis felatie, cuvinte care seamana in franceza: "Vad anumite fonduri de investii ce cauta venituri de 20 sau 25%, intr-o vreme in care felatia este aproape de zero".

Lapsus: Dati confond "inflation" et... "fellation"de LePostfr

Brice Hortefeux confunda "Digitale" cu ... "Genitale"

Alte gafe ale lui Marian Vanghelie: