Funeriu si lapsusurile

Foto:

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat in plenul Senatului ca substantivul "coleg" este de gen neutru si nu feminin incercand sa dea un raspuns interpelarilor din sala. Vizibil marcat de aceasta greseala, Funeriu si-a continuat seria gafelor la trei posturi tv: Realitatea TV, 10 TV si B1 TV.

Incercand sa explice gresela, ministrul a gresit iarasi pe seara spunad ca "sa stiti ca si ministrii poti sa aiba lapsuri".

Funeriu a facut un adevarat tur de forta al televiziunilor in seara de marti. Pus sa explice in emisiunea "Nasul" (10 TV) cum a "reusit" sa spuna ca substantivul "coleg" este de genul neutru, acesta s-a balbait de mai multe ori pe durata emisiunii apelandu-l pe Radu Moraru cu "domnule Turcescu".

Schimband rapid studioul si trecand in platoul emisiunii "EvZ" de pe B1 TV, persoana moderatorului Robert Turcescu a continuat sa-l obsedeze pe domnul ministru care i s-a adresat si lui Ion Cristoiu tot cu "domnule Turcescu".

" Va spun adevarul... e oboseala", a explicat ministrul Funeriu.

VIDEO Gafa marca Vanghelie: Daca nu esti tare si bun in PSD te ejaculeaza:)

Marian Vanghelie a mai facut o gafa monumentala in emisiunea "EvZ" de pe B1 TV explicand ca "trebuie sa fii tare si bun ca sa conduci o filiala a PSD altfel te ejaculeaza imediat". Marian Vanghelie se inscrie astfel intr-o "galerie ilustra" de politicieni, alaturi de europarlamenetarul francez Rachida Dati care a confundat "inflatia cu felatia" si de ministrul de Interne Brice Hortefeux care a confundat amprentele digitale cu cele ... genitale.

Fostul lider al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat marti la TVR ca nu este deranjat de decizia prin care a fost inlaturat de la sefia organizatiei: "Eu am locul meu; este locul Marian Vanghelie". Primarul sectorului 5 a incercat sa explice si gafa monumentala de miercuri cand a spus ca "trebuie sa fii tare si bun ca sa conduci o filiala a PSD altfel te ejaculeaza imediat". "Credeti ca pe profesorii universitari cu care fac anumite proiecte ii deranjeaza ca am spus ejaculat?...Va spun ca peste cativa ani o sa vorbesc mai frumos; nu stiu pentru cine intereseaza acest lucru, conteza cum dracului facem ca sa depasim aceasta criza fara maimutareli", a spus Vanghelie.