Sebastian Lazaroiu a vorbit la "EvZ" (B1 TV) despre decizia PDL de a boicota emisiunile postului Antena 3 care l-a acuzat pe ministrul Funeriu ca si-ar fi falsificat diploma de bacalaureat. "E un fapt atat de grav incat daca n-ai protesta ai fi complice la incalcarea democratiei. Acolo profesionalismul si standardele deontologice au coborat foarte, foarte mult. E o linie sub care daca cobori nu mai contezi in presa", a declarat ministrul.

Acesta crede ca Antena 3 e mai mult o televiziune de divertisment, iar multi din cei care se uita acolo "o fac mai mult de dragul intepaturilor, a dialogului acid, dar nu mai poate convinge pe nimeni de nimic. E ca un show de la OTV...si atunci nu mai merita".

Lazaroiu mai spune ca cei care veneau la Antena 3 de la PDL erau ciuca batailor, pe post de clovni. "PDL-ului nu-i folosea cu nimic si nici USL-ului cred. Doar Antenei poate ca facea rating", a incheiat acesta.

O papusa in marime naturala, cu peruca blonda si rochie portocalie, a fost prezentata ironic de crainica Dana Grecu (premiata de APTR) drept "invitatul PDL" in studioul Antena 3. Gestul de a aduce in emisiune un manechin a fost raspunsul Antenei 3 la decizia PDL de a boicota emisiunile postului care l-a acuzat pe ministrul Funeriu ca si-ar fi falsificat diploma de bacalaureat. In platoul emisiunii "La ordinea zilei" de luni au stat, alaturi de papusa PDL, Ecaterina Andronescu, Niels Schnecker si Radu Tudor.

Reamintim ca Antena 3 a prezentat vineri in direct un document despre care Radu Tudor a spus ca ar fi primit de la un telespectator. Documentul arata ca Funeriu ar fi trebuit sa sustina si un examen oral, din cauza unor note slabe obtinute la proba scrisa. Simbata, Funeriu a acuzat Antena 3 ca a falsificat acel document.