Presedintele Consiliului Judetean Arges, Florin Tecau, ar fi purtat discutii indecente pe Facebook si pe telefonul de serviciu cu un ziarist local care s-a recomandat ca fiind o tanara atragatoare, relateaza ziarul Ancheta.

Potrivit conversatiilor redate de sursa citata, Florin Tecau s-ar fi oferit sa o plimbe pe tanara in Franta, la mare, sa ii trimita soferul sa o aduca la Pitesti si, eventual, sa ii gaseasca un loc de munca mai putin solicitant.

"In cele trei saptamani, Florin Tecau a vorbit cu misterioasa femeie la diferite ore din zi si din noapte, de pe numarul sau oficial de presedinte CJ, inclusiv cand se afla la sedinte importante in ministerele din Bucuresti sau acasa, cu sotia. Fara sa o cunoasca pe fata, Tecau i-a povestit despre fanteziile lui sexuale, frustrarile sale, problemele de serviciu sau agenda sa oficiala din care nu au lipsit emisiuni la televiziunile din Arges, dineurile de sfarsit de an sau depunerea juramantului de catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis", scriu ziaristii de la ziarulancheta.ro