Liviu Luca, Dumitru Costin si ceilalti sindicalisti care administreaza televiziunea lui Vintu au produs, numai in 2008, o evaziune fiscala de 6,2 milioane de lei noi, conform ANAF. Fiscul le-a facut sindicalistilor plingere penala la DNA, scrie revista Kamikaze in editia online.

Dragi profesori, stimati sondori, doamnelor si domnilor muncitori calificati sau nu, avem o intrebare: v-ati platit cotizatia la sindicat? Daca da, sa nu va fie rusine sa recunoasteti, l-au prostit unii ca Luca si Costin pe Vintu, era clar ca o sa incerce si la voi. Bun, daca v-ati platit cotizatia la sindicat si acum asteptati sa fiti reprezentati in fata statului, nu va faceti mari sperante: liderii aia care apar la TV, cu alura de justitiari sociali, au o mare durere-n prompter de voi.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvint, o sa va povestim cu amanunte cam cu ce fel de justitie sociala lucreaza acesti baieti si cam cit de tare ii intereseaza pe ei taxele si impozitele din care ar trebui sa va primiti voi cresterile salariale. Inainte sa intram in subiect, sa precizam ca evaziunea fiscala despre care se vorbeste in acest text a fost realizata de urmatorii (zice ANAF): Liviu Luca, Iacob Baciu, Dumitru Costin, Achille Dutu, Ion Eftimie, Marius Petcu. Daca nu ati auzit de ei, inseamna ca nu le-ati platit niciodata cotizatie, chestiune pentru care va felicitam sincer. Citeste tot articolul in Revista Kamikaze.