Razvan Corneteanu si echipa demisionara de la Adevarul s-au intalnit joi seara la restaurantul "Doi Cocosi", din zona Mogosoaia, transmite CanCan, care precizeaza ca la intalnire a participat si "spionul ramas in urma in interiorul redactiei", care ar fi participat la sedintele noii conduceri si care acum i-ar furniza informatii lui Corneteanu despre cele mai recente decizii.

"De azi inainte o sa se numeasca "Dinu Patriciu Holding", iar Dinu Patriciu o sa se descotoroseasca de toti imediat ce isi va atinge scopul. Va spun: Nu acceptati oferte, nu va grabiti, daca cineva va vrea cu adevarat, va asteapta...o luna, doua, trei, dar nu sase. Sase nu va asteapta nimeni. Si acum va dau marea veste, astept un telefon foarte important pentru noi de la mana dreapta a Ringier, am fost prost, trebuia sa-i tin aproape pe Ringier, nu trebuia sa-i stric", ar fi declarat Razvan Corneteanu, potrivit reporterilor CanCan.

"D-abia astept sa le scada salariile nedemisionarilor, asta o sa fie o lovitura....ha, ha, ha. Trebuiau sa ridice mana toti sefii care au fost cu noi. (…) Dinu Patriciu a avut spioni la noi, ne-a spart mailurile si messenger-ul, de acolo stia tot ce facem", ar fi continuat acesta.

Declaratiile vin la finalul unei zile in care Adevarul Holding a anuntat oficial ca Peter Imre este noul director general si ca Razvan Corneteanu pleaca din grup. Grigore Cartianu, redactor-sef Adevarul, si Laurentiu Ciocazanu, director editorial, au spus joi pentru HotNews.ro ca pleaca deoarece nu au incredere ca noua conducere a grupului va asigura independenta editoriala.

In cursul noptii de miercuri spre joi, Reporter Virtual a anuntat ca patronul trustului s-a prezentat la sedinta impreuna cu trei avocati, Peter Imre si fiul sau vitreg Andrei Stefan si ca, "dupa discutii aprinse, (...) petrolistul i-a interzis celui care i-a ridicat trustul de presa sa mai intre in firma din aceasta dimineata".

Pagina de Media a descris felul cum a decurs sedinta, notand ca scandalul ar fi pornit de la reprosurile facute de Dinu Patriciu lui Razvan Corneteanu. Omul de afaceri l-a acuzat pe Corneteanu ca a trecut in comunicatul Adevarul privind interzicerea publicatiei Kamikaze la chioscurile Acces Press (citeste povestea aici) numele lui Sorin Rosca Stanescu, finul sau.