Sistemul american de cupoane de reduceri nu a prins la romani. Cel care a adus afacerea in Romania schimba strategia. Sistemul american de cupoane de reduceri nu a prins la romani. Cel care a adus afacerea in Romania schimba strategia .In urma discutiilor purtate cu producatorii, dar si din intelegerea nevoilor consumatorilor, am decis sa largim modalitatea de acces catre reduceri prin folosirea unor instrumente offline. Astfel ne-am propus sa distribuim 2.400.000 de cupoane prin intermediul ziarului RING si 8.500 de cupoane la rafturile produselor aflate in promotie in magazinele Cora" declara Al Kamara, fondator si Business Development Director la Wave Division, potrivit Economica.net.

BusinessFoto: Colaj foto

Nou dosar pentru Adrian Sarbu, pentru constituire de grup infractional organizat si spalare de bani. Patronul Mediafax, Adrian Sarbu, ar fi acuzat intr-un nou dosar, in care ar fi luat un credit de 4 milioane de dolari de la BRD, in acest dosar cu o frauda totala de 45 milioane de dolari fiind implicati Sorin Rosca Stanescu si alte persoane, potrivit unor surse judiciare. Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu au fost dusi, ieri, la sediul DIICOT, pentru a li se aduce la cunostinta calitatea de suspecti intr-un nou dosar, potrivit surselor judiciare, care ne-au precizat ca este vorba de credite luate de la BRD, potrivit Bursa.

Cum se impart banii adusi de Mega Mall. Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI), cel mai mare proprietar de malluri din Romania, se asteapta sa incaseze circa 16,2 mil. euro pe an din inchirierea spatiilor Mega Mall, centru comercial deschis joi publicului bucurestean, in timp ce partenerilor lor, austriecii de la Real4You, le revine un venit anual de 1,8 mil. euro. Veniturile din chirii obtinute de NEPI in primul trimestru al acestui an au urcat cu mai bine de 50% pana la 22,3 mil. euro, iar valoarea portofoliului sau de active a ajuns la 1,5 mld. euro, potrivit Capital.ro

Care este partea nevazuta a reducerii TVA. In goana dupa economii la buget care sa justifice scaderea diferitelor taxe si care sa dea impresia excedentelor bugetare, Guvernul a amputat masiv in ultimii ani investitiile publice. Atentionarea a fost facuta ieri de catre Consiliul Fiscal intr-o opinie formulata privind reducerea TVA la alimente de la 1 iunie. Lucrari de autostrazi sau de modernizare a drumurilor nationale blocate cu lunile, proiecte de realizare a unor noi unitati energetice hidro sau nucleare despre care se vorbeste an de an, mai ales cu ocazia vizitelor externe ale guvernantilor, dar care in fapt nu avanseaza deloc, retele de irigatii a caror lungime scade an de an in loc sa creasca, perdele forestiere existente doar pe hartie, astfel poate fi descrisa Romania ultimilor ani din punct de vedere a investitiilor publice, scrie Romania libera.

Ce mancare comanda romanii de pe internet si cati bani platesc in medie. "Comanda medie de mancare plasata online se situeaza in prezent la circa 15 euro, fata de 10 euro (valoarea cosului mediu din 2014), ceea ce reprezinta o crestere de 50% de la an la an", se arata in datele furnizate de reprezentantii foodpanda.ro. Potrivit acestora, romanii aleg si combinatii ciudate cum ar fi sushi cu paine, de 1 Mai s-au comandat peste 500 de mititei in Bucuresti, burgeri americani inainte si imediat dupa sarbatori si torturi tematice de Valentine's Day, iar comanda record de la inceputul acestui an a fost de burgeri in valoare de 1.500 de lei. In top celor mai comandate mancaruri a fost cea italiana (pizza, paste), orientala (shaorma, kebap etc.), romaneasca, potrivit Economica.net

Range Rover Grand Evoque - Prima imagine randata cu versiunea cu 7 locuri a celui mai mic SUV britanic. Range Rover vrea sa mearga in aceeasi directie cu valul si are in plan dezvoltarea unor modele noi, iar Grand Evoque face parte din proiectele de viitor. Pe scurt, vorbim despre un ampatament mai mare, sapte locuri pentru interior, iar ca bonus, va exista si o versiune hibrida. Pentru moment, acestea sunt singurele informatii venite din partea unor apropiati ai companiei, iar anul de debut este 2018. Ca sa aveti o idee despre cum va arata viitorul Range Rover Grand Evoque, Auto-bild.ro va prezinta o imagine cu potentialul design al SUV-ului britanic.

Test cu cel mai bine vandut BMW din istoria nemtilor, dupa Seria 3. Putine masini se pot lauda ca ating viteze ametitoare si consuma putin carburant, iar Seria 5 Sedan este una dintre ele. Fabricat inca din anul 1972, Seria 5 a ajuns la cea de-a sasea generatie. Acest model este cel mai bine vandut din istoria nemtilor, dupa Seria 3, iar in urma cu cinci ani, vanzarile de Seria 5 reprezentau 50% din veniturile bavarezilor. 530d xDrive Sedan este o masina atragatoare cu linii agresive, dar care nu atrage privirile asa cum o face X6, spre exemplu. La interior, soferii care nu au mai urcat vreodata intr-un BMW vor ramane surprinsi de modul in care sunt asezate butoanele pe plansa de bord si de usurinta cu care gasesc comenzile, scrie Capital.ro.