Masinile Land Rover par a fi cele mai bune off-roadere de pe Planeta, mai precis de pe Planet 4X4 Magazine, revesta britanica dedicata exclusiv masinilor cu tractiune integrala.

Daca anul trecut Land Rover a detinut titlul suprem cu modelul Range Rover, in 2007 cea mai inalta distinctie a fost oferita modelului Discovery 3, iar Range-ul s-a clasat pe locul 2. Discovery 3 a fost incoronat regele SUV-urilor cu nu mai putin de 819 puncte din 1000 posibile.

Si pentru ca lucrurile bune vin toate odata, Land Rover a reusit sa puncteze in aceasta competitie si cu modelele Range Rover Sport and Freelander 2 la clasele lor. Criteriile dupa care s-a facut aceasta selectie au fost: masura in care masina este practica, robustetea, abilitatile de off-roader si capacitatile motrice in orice conditii.

Land Rover a reusit tot ce si-a propus anul acesta gratie sportivitatii deosebite a modelului Range Rover si modului ferm si practic in care se prezinta Discovery” a spus Alan Kidd, editor la revista Planet 4X4.

StiriAuto.ro