Una dintre cele mai ciudate decizii a luat-o conducerea Antena 1, care a decis sa programeze pentru al doilea an consecutiv acelasi film: "Hartia va fi albastra", in regia lui Radu Muntean. Pelicula despre Revolutia din 1989 a mai fost difuzata si pe 23 decembrie 2006, tot pe Antena 1. Atunci a fost cu adevarat o premiera, acum este doar o reluare anuntata pentru 22 decembrie, de "Ziua Revolutiei".

In prima zi de Craciun, postul anunta o noua editie a emisiunii "Genialii", in care va fi omagiata Margareta Paslaru. Numai ca in urma cu doi ani, exact pe 25 decembrie, Antena 1 difuza tot o editie "Genialii". Doar invitatul diferea – in platou s-a aflat Angela Similea. In restul zilelor, putem urmari aceleasi emisiuni pe care le vedem si in timpul anului: "Din dragoste", pe 24 decembrie, sau "Vreau sa fiu vedeta", pe 26 decembrie. Duminica, nu va lipsi din program "Divertis Mall", la fel ca in anii precedenti, cand se numea insa "Piata Divertis".

Pro Tv ni-l da din nou pe Cozmin Gusa

Pro TV se incadreaza identic in tipar. Anul acesta ne va servi inca o portie din concertele lui Stefan Banica Jr. care au loc de sase ani la Sala Palatului din Bucuresti. De asemenea, programul "Mos Craciun exista" in care, ca si in anii trecuti, Florin Busuioc le imparte cadouri copiilor care-l suna, este prezent pe ecrane in fiecare zi.

Pro TV anunta ca va difuza de Craciun filmul "Harry Potter si piatra filosofala". Dar pelicula ne-a mai fost vanduta o data tot de acest post pe 8 decembrie 2006. In fine, in seara de Craciun, ni se va arata o editie speciala "Dansez pentru tine". Doar ca reteta a fost aplicata deja si pe 1 decembrie, cand programul a fost acoperit cu o editie speciala a acestei emisiuni. si in urma cu trei saptamani, si pe 25 decembrie, Cozmin Gusa este unul dintre invitati.

Pro TV va prezenta, totusi, o premiera adevarata, animatia "Shrek cu zurgalai".

Totusi, in 2005, in ziua de Craciun, postul a difuzat tot un film din seria "Shrek", primul.

Reapare si Vacanta Mare, dar la Kanal D

Pro TV a scapat de Vacanta Mare, asa ca nu ne poate oferi, inca o data, o editie speciala a show-ului. Dar telespectatorii nu au scapat, inca. Peste Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu si ceilalti dam in 2007 la Kanal D.

TVR, filme in reluare de la Pro TV

Nici postul public nu se desprinde din acest pluton al reluarilor. Pentru prima zi de Craciun, TVR anunta ca va difuza filmul "Piratii din Caraibe – Blestemul Perlei Negre". Un film de actiune altfel interesant, numai ca aceeasi pelicula fusese difuzata si de Pro TV cu exact un an inainte, pe 1 decembrie 2006. In rest, TVR ne ofera "editii speciale" ale eternei Marina Almasan, cu emisiunea ei din timpul anului "Ne vedem la TVR", plus concerte cu Andreea Bocelli, Angela Gheorghiu si Spice Girls. Prima TV ne colinda cu aceeasi concurenti de la "Megastar".

Integral in Romania Libera