Mai sunt doar cateva zile din an, iar societatile de asigurari se intrec in oferte care mai de care mai tentante pentru soferi. Potrivit specialistilor, in aceasta perioada se incheie aproximativ 65% din politele de raspundere civila auto (RCA).

La Allianz Tiriac Asigurari oferta speciala consta in programul personalizat pentru persoane fizice, care tine cont de profilul de risc al clientului. 'E un tarif personalizat in functie de sexul si varsta soferului, experienta in trafic sau zona geografica de domiciliu', a declarat reprezentantul companiei, Marius Onofrei.

Soferii care aleg sa-si faca polita auto la Generali pe 12 luni beneficiaza de un serviciu de tractare gratuita a autoturismului, o singura data, pe o distanta de maximum 100 de km.

Asirom ofera tarife diferentiate pentru femei si barbati. De exemplu, pentru o Dacie cu o capacitate intre 1.401 si 1.600 cmc, femeile vor plati 354 de lei, iar barbatii 384 de lei. Aceste tarife pot fi si mai mici, in functie de alte variabile cum ar fi vechimea, zona geografica, antecedentele privind accidentele etc.

Integral in Libertatea