Pentru a putea participa la astfel de emisiuni trebuie parcursi cativa pasi foarte simpli. Mai intai, trebuie sa alegeti o agentie de casting care sa lucreze cu televiziuni si sa va inscrieti in baza lor de date. Asta nu presupune platirea niciunei sume.

Firmele care cer bani pentru inscriere probabil nu au venituri din nicio alta activitate. inscrierea in baza de date presupune completarea unui formular destul de gros. Trebuie sa specificati detalii ca varsta, inaltimea, greutatea, culoarea ochilor, culoarea parului si alte particularitati fizice. Nu trebuie sa indepliniti nicio caracterisitca anume, nici nu trebuie sa aveti dimensiuni de model.

Televiziunile, cand cauta spectatori, au nevoie de un public cat mai divers si, automat, este nevoie de o variatie cat mai mare a persoanelor. Unele agentii de casting ofera servicii nu doar pentru televiziune, ci si pentru figuratie de film sau reclame. De aceea, sunt acceptate persoane cu varste cuprinse intre 0 si 70 de ani.

Revenind la televiziune, o alta optiune, in special daca sunteti domnisoara si stiti sa dansati pe tocuri, este cea de animatoare-dansatoare in cadrul emisiunilor tv.

Integral in Gandul