In pregatirea premierei mondiale de la Geneva, din martie, Skoda a dat publicitatii noi imagini cu viitoarea generatie a navei sale amiral, Superb. De aceasta data este vorba de imagini din interior, care dezvaluie materiale si finisaje de buna calitate, care vin sa completeze confortul oferit de o limuzina de dimensiuni apreciabile pentru clasa din care face parte.

Skoda Auto informeaza ca viitorul Superb va avea trei motorizari pe benzina, toate cu injectie directa (1.4 TSI de 125 CP, 1.8 TFSI de 160 CP si un V6 3.6 FSI de 260 CP cu transmisie DSG si tractiune integrala Haldex, generatia a patra) si trei diesel (1.9 TDI de 105 CP, 2.0 TDI de 140 CP si noul 2.0 TDI common rail de 170 CP).

O mare noutate a acestui model va fi solutia inovativa aplicata la deschiderea portbagajului, denumita Twindoor - deschiderea poate fi integrala, ca la un hayon clasic, sau partiala, ca la un portbagaj de limuzina in 3 volume.

Portbagajul va avea un volum de 565 litri, cu 85 mai mult decat la actuala generatie. In fine, tot ca o noutate, noul Superb va fi disponibil optional cu noul sistem de navigatie Columbus, cu touch screen, slot SD si hard disk, recent introdus si la Octavia.

Vezi galerie foto pe AutoNews.ro