Enryko sta la volanul unui Audi A8, Para conduce un A6. Enryko si-a tras staif de om de afaceri, fiind actionar la diverse societati comerciale. Para sta in umbra, dar, in schimb, el si familia locuiesc in case ultraluxoase. Cine este mai bogat? Numele lui Enryko-Cezar Constantinescu si al lui Dumitru Para au tinut prima pagina a ziarelor in ultima saptamana, dupa ce interlopii craiovenii s-au taiat cu sabiile in centrul orasului.

Enryko a iesit putin sifonat din batalia de la Curtea de Apel Craiova. Seful IPJ Dolj, Georgel Enescu, si-a pierdut functia. Cercetarile politiei continua intr-o totala discretie, pana in prezent agresorii nefiind identificati. Cine sunt insa cei doi sefi interlopi? Se spune ca invart multi bani. Posibil sa fie foarte multi. Asadar, la vedere, Enryko-Cezar Constantinescu figureaza ca asociat la patru societati comerciale.

Cele mai importante detineri le are la Hangar 2000 SRL Craiova (85%), unde este asociat cu Doina Giuca (15%). Firma are ca principal domeniu de activitate balciurile si parcurile de distractii. Conform ultimului bilant depus la fisc, pe anul 2006 SC Hangar a avut o cifra de afaceri de circa 28.000 de lei, cu datorii de 126.000 de lei si creante de 29.160 de lei. Pierderea neta declarata de firma se cifra la 70.600 de lei.

Alta societate unde Enryko este asociat este Taxi Continental SRL (45%), alaturi de Adinel Ilinca (45%) si Georgeta Dicu (10%). In 2006, aceasta societate a avut o cifra de afaceri de 1,34 milioane de lei, cu o pierdere neta declarata de 330.000 de lei si datorii de 1,42 milioane de lei.

Integral in Gazeta de Sud