In Brazilia, un apartament cu doua camere de 55 de metri patrati costa 59.000 de euro

Un apartament cu doua camere de 70 de metri patrati in ansamblul Vitan Residence costa 140.000 de euro

Targul de apartamente Condominium ce are loc la sfarsitul acestei saptamani la Sala Palatului aduce in fata doritorilor de a-si achizitiona o casa indiferent ca o face in scop investitional sau pentru resedinta, 8.200 de unitati locative, atat din tara cat si din strainatate.

Noutatea acestui targ este data de prezenta unei companii care vrea sa atraga romanii in cumpararea de locuinte in Spania, si chiar in Brazilia. Responsabilul companiei, Tunde Irina Serban spune ca cele mai luxoase apartamente din Spania, situate in localitatea Costa del Sol sunt cele din vile.

Acestea au cate sapte apartamente spatioase, cu terase mare de pana la 120 de metri patrati, cu finisaje de lux, bucatarii echipate si camere complet mobilate. Cel mai ieftin apartament de acest gen costa 230.000 de euro si poate sa ajunga si la 900.000 de euro, pentru o locuinta cu o suprafata de 250 de metri patrati, cu trei locuri de parcare, da si un teren aferent de 1.000 de metri patrati.

Tot aici, exista spre vanzare si vile individuale, care au intre cinci si sase dormitoare, cu pana la cinci bai, piscina si un teren aferent cu suprafate intre 900 si 1.200 de metri patrati. Pretul unei astfel de vile variaza intre 1,3 si 1,7 milioane de euro.

59.000 de euro pentru un apartament cu doua camere

Surprinzator, in Brazilia, preturile la locuinte sunt mult mai mici astfel ca pentru un apartament cu doua camere in localitatea Natal, ce are o suprafata cuprinsa intre 55 si 60 de metri patrati trebuie sa platitti 59.000 de euro, in timp ce garsonerele vechi din Capitala se vand cu 70.000 de euro.

Conform afirmatiilor responsabilului companiei in Romania, aceasta zona este foarte cautata de invetitorii americani si care se dezvolta intr-un ritm ametitor. „Aceata zona a intrat in atentia dezvoltatorilor care construiesc ansambluri mari, cu terenuri de golf si aqua-land-uri.

Fotbalistul David Beckham investeste si el in aceste proprietati imobiliare,” spune Tunde Irina Serban. O simpla privire aruncata asupra pliantelor de prezentare scoate la iveala faptul ca intr-un ansamblu de mari dimensiuni, un alt fotbalist, Ronaldo de data aceasta, va avea in incinta proiectului respectiv o scoala de fotbal.

Integral in Gandul