Haioase, pline de inspiratie sau uneori pur si simplu stupide, clipurile video facute de amatori au invadat internetul. Va oferim in cele ce urmeaza programele pentru a descarca aceste filme pe harddisk-ul personal. Imaginile video sunt principala atractie in acest moment pe internet, conexiunile broadband din ce in ce mai rapide si popularitatea incredibila a YouTube facand din vizionarea de clipuri online un fenomen de masa.

Vizionarea si partajarea de clipuri video a devenit o activitate zilnica pentru unii si din ce in ce mai multe site-uri folosesc imaginile video ca pe o modalitate noua si eficienta de a-si prezenta continutul. Exista, insa, un dezavantaj in ceea ce priveste majoritatea site-urilor de video streaming si anume faptul ca imaginile pot fi vizionate doar online, direct din browser. Nu este insa neaparat necesar sa se intample asa.

Va oferim in cele ce urmeaza mai multe metode pentru a obtine clipurile dorite pe PC, telefonul mobil, consola de jocuri sau iPod. Nu uitati insa ca niciuna din aceste aplicatii nu trebuie folosite pentru a incalca drepturile de autor, asa ca va recomandam sa luati in considerare termenii de utilizare ai fiecarui site inainte de a descarca imagini video.

Mai mult in Chip.ro