Cea mai inspirata operatiune de tuning care ne-a fost data sa o vedem, pana acum, pentru Dacia Logan, apartine firmei germane DeSwart. Creatia lor a fost supranumita DracuLogan si, evident, face trimitere la celebrul personaj din romanul Dracula. Vopsita in rosu si negru, cu un imens liliac pe capota, caroseria a fost pictata cu scene si personaje din romanul lui Bram Stoker.

Masina a suferi modificari majore in special la interior. Capitonajul este negru, cu LED-uri rosii pe tavan, sugerand un cer sangeriu. Scaunele Recaro sunt si ele in rosu si negru, cu ecrane LCD la tetiere. Sistemul multimedia include receptor TV, DVD si mai multe ecrane cu cristale lichide.

Cel mai sinistru detaliu este la portbagaj, care a fost capitonal cu material textil alb, aidoma interioarelor de la cosciuge. Logo-ul Dacia a fost inclouit cu inscriptia Dracula, pastrand insa forma siglei originale. Dincolo de toate, creatia celor de la DeSwart este un inedit agent publicitar pentru Dacia Logan, pe plan european.

AutoNews.ro